Žičara "Kotor-Lovćen" biće otvorena 14. avgusta

Kotor-lovcen

Žičara "Kotor-Lovćen" biće otvorena za komercijalna putovanja 14. avgusta sa početkom u 10 časova. prijavljeno kompanija koja upravlja imovinom.

“Jedan od najznačajnijih projekata crnogorske turističke infrastrukture, na koji se čekalo skoro čitav vijek, završen je godinu i mjesec dana nakon postavljanja temelja, što smatramo izuzetnim uspjehom, s obzirom na složenost cjelokupnog projekta. Posebnu i najdublju zahvalnost izražavamo premijeru dr. Dritanu Abazoviču, bez čijeg učešća i pomoći njegovog tima ovaj projekat ne bi bio završen. Ono što sa ponosom možemo da konstatujemo jeste da će Crna Gora uskoro imati put sa pogledom na jednu od najljepših uvala na svijetu, čija izgradnja, kao i bezbjednosne provjere i protokoli, ispunjavaju najviše međunarodne standarde“, saopšteno je iz pres službe.

Žičara "Kotor-Lovćen": cijena putovanja

  • Jednosmjerno putovanje za odrasle se isplati 13 Euro, a cijena karte tamo i nazad - 23 Euro.
  • Cijene dječijih karata su znatno niže, pa karta u jednom smjeru košta 7 eura, a povratna 12 eura.
  • Za decu mlađu od dve godine obezbeđena je besplatna vožnja.
  • Povlastice su definisane i za osobe sa invaliditetom, za osobe sa invaliditetom cena karte u jednom pravcu biće 7 evra, au oba smera - 12 evra.

“Zahvaljujući strateškom partnerstvu sa Crnogorskom komercijalnom bankom (CKB), koja je obezbijedila finansijsku podršku izgradnji, njihovi klijenti će moći da ostvare popuste pri kupovini ulaznica. Osim toga, zahvaljujući povjerenju i podršci koju je Mastercard pružio projektu u sklopu partnerstva, za posjetioce su omogućeni značajni popusti”, napominju u pres-službi.

Od 14. avgusta do 15. septembra, vlasnici Mastercard platnih kartica mogu ostvariti popust od 5 eura za svaku kupljenu kartu. Popusti važe pri plaćanju Mastercard platnim karticama koje izdaju sve banke u Crnoj Gori, Srbiji i Bosni i Hercegovini, bez obzira na vrstu kartice. Ne postoji ograničenje u broju putovanja plaćenih istom Mastercard debitnom karticom, što znači da vlasnik kartice ima pravo na sniženu cijenu karte čak i ako je putovao više puta tokom promotivnog perioda.

Podsjećamo da je projekat implementirano kamen temeljac postavio je konzorcij Novi Volvox – LEITNER na osnovu ugovora o koncesiji potpisanog u decembru 2021. godine, nedugo nakon toga, 12. jula 2022. godine.

Uporedite objekte

Uporedi