Kupovina nekretnina u Crnoj Gori za kriptovalute

Od ove godine MD Realty pruža mogućnost kupovine nekretnina za kriptovalute: Bitcoin (BTC ili bitcoin), Ethereum (ETH), Litecoin i druge. Kako ova vrsta transakcije postaje sve popularnija opcija za kupce stanova i sve je više dio svakodnevnog života. Prema mišljenju stručnjaka, očekuje se da će digitalna valuta kao dio blockchain tehnologije uskoro zamijeniti tradicionalni fiat novac i SWIFT sistem.

Zašto je isplativo kupovati nekretninu kriptovalutom
 1. Povećana privatnost: strane u transakcijama su skrivene, a kriptovaluta ne ovisi o bankama. Dakle, država ili drugi organi ne mogu ući u trag transakciji.
 2. Brzina poravnanja: transakcije se obavljaju brže nego tradicionalnim bankovnim transferom. Najbrža transakcija je registrovana u SAD. Brzina transakcije bila je samo 10 minuta.
 3. Minimalni procenat provizije u odnosu na prenos sredstava preko banaka.
 4. Kurs kriptovaluta nije vezan za fluktuacije u fiat valutama (na primjer, euro, dolar).

U nastavku smo odgovorili na popularna pitanja koja naši klijenti imaju kada žele da kupe nekretninu u Crnoj Gori za kriptovalutu.

Koje stanovanje mogu kupiti bitkoinima?

Nudimo razne objekte nekretnina (stanove i stanove u stambenim kompleksima, vile, kuće) koje možete kupiti za bitcoine i druge kriptovalute. Možete pogledati listu dostupnih objekata U poglavlju Bitcoin na našoj web stranici.

Ako želim prodati nekretninu?

Ovo je stvarno! Sve što trebate je da nas kontaktirate i pružite potpune informacije o Vašoj nekretnini. Pozivamo i druge agente za nekretnine na saradnju.

Trebam li platiti dodatni porez pri kupovini nekretnine s bitcoinima?

Ne, u ovom slučaju nećete morati platiti nikakav dodatni porez. Koristimo Bitcoin način plaćanja kao siguran način za prijenos novca u inostranstvo.

Zašto biste trebali investirati u nekretnine?

Mnogi investitori i trgovci koji rade sa kriptovalutama moraju diverzifikovati svoja ulaganja suočeni sa velikom volatilnošću. Jedan od najboljih načina da to učinite je kupovina nekretnine s ciljem davanja u najam. Istovremeno, sa godišnjim prihodom od 5-6%.

Još jedan važan bonus je dobijanje Boravišna dozvola и Crnogorsko državljanstvo po ulaganju. Program Državljanstvo za ulaganje važi do kraja 2022. godine. Spisak projekata za državljanstvo koje je odobrila država. Kontaktirajte nas i reći ćemo vam više o tome kako da dobijete crnogorski pasoš i putujete po više od 120 zemalja bez viza.

Bitcoin-Litecoin-Zcash-Blockchain

Mi vam pomažemo da kupite nekretnine u Crnoj Gori za kriptovalute (Bitcoin, Ethereum ili drugu vrstu digitalnog novca). Možete platiti bilo koji postotak cijene apartmani, vile ili zemljište u bilo kojoj kriptovaluti. Na mnogo načina, transakcija kriptovalutama je slična gotovinskoj transakciji.

Ostavite upit ili nas kontaktirajte kako biste dobili besplatne konsultacije i razgovarali o mogućnostima kupovine.

  Imate pitanja? Pišite nam.

  WhatsApp

  Pristajete na naše pravila
  Ova stranica je zaštićena reCAPTCHA i Google-om Pravila o privatnosti и Uslovi korištenja.

  # NaslovTrošakU opticajuGrafik cijena (7D)

  Uporedite objekte

  Uporedi