Za državljanstvo

Realizacija projekta „Crnogorsko državljanstvo za ulaganje“ počela je 1. oktobra 2019. godine. Rok važenja je tri godine. Zainteresovani kandidati moraju uložiti najmanje 250 hiljada eura u neki od projekata na sjeveru zemlje ili 450 hiljada eura - na primorju ili u glavnom gradu zemlje - Podgorici.

Cijena ulaznice prilikom prijave iznosi 100 hiljada eura. Ovaj novac se kandidatu ne vraća, bez obzira na odluku - pozitivnu ili negativnu. Kupovina nekretnine u Crnoj Gori ne daje mogućnost dobijanja državljanstva, već samo boravišnu dozvolu.

Podnošenje dokumenata za državljanstvo može se obaviti na daljinu, podnosioci zahtjeva moraju jednom doći u zemlju. Istovremeno, investitori i članovi njihovih porodica neće morati da se odriču svog prvobitnog državljanstva u korist crnogorskog, biće moguće zadržati i jedno i drugo.

Među projektima koje je država odobrila su četiri hotela u Kolašinu - Skijalište Westin, Breza, K-1600, Bjelasica 1450, kao i hotelski kompleks Durmitor i Vila na Žabljaku, Kraljičina plaža kod Svetog Stefana i apartmani u Dukleju. Gardens complex.

O prednostima dobijanja crnogorskog državljanstva, kao i o odobrenim projektima možete saznati u našoj članak o državljanstvu.

10 - Ponude
Sortiraj po:

Uporedite objekte

Uporedi