Popularne turističke destinacije u somotnoj sezoni među Rusima

Popularne turističke destinacije u somotnoj sezoni među Rusima

Ove jeseni, većina Rusa koji su se odlučili na pauzu odabrali su Rusiju za svoja putovanja. Tako se 93,6% svih avionskih narudžbi sa polaskom tokom baršunaste sezone izdaje u Rusiji. Ovo je saopštio šef pres službe službe za planiranje putovanja OneTwoTrip Elena Shelekhova.

Tako su, prema servisu, Moskva, Sankt Peterburg i Soči postali najpopularnije destinacije za odmor u periodu septembar-oktobar. udio ruskog kapitala činio je 26,9% narudžbi, Sankt Peterburg (10,9%) i Soči (8,7%).

Crna Gora je na listi popularnih destinacija među Rusima

Na listi popularnih destinacija bili su i Kalinjingrad (5%), Simferopolj (4,2%), Mineralne Vode (2,8%), Krasnodar (2,6%), Kazanj (2,5%), Ufa (2,4%). %) i Anapa ( 1,8%).

„Među stranim turističkim destinacijama Turska (1,6% svih narudžbina), Jermenija (1,5%), Grčka (0,3%), Kipar (0,2%) i Черногория (0,1%)“, pojasnila je ona u razgovoru Shelekhov.

Više od 60% učesnika u istraživanju koje je provela onlajn finansijska platforma Webbankir priznalo je da je odmor na plaži u domaćim ili stranim odmaralištima idealna opcija za odmor.

Uporedite objekte

Uporedi