One&Only Hotel dočekuje prve goste u maju

One&Only Hotel dočekuje prve goste u maju

Prvi ekskluzivni One&Only hotel u Crnoj Gori u naselju Portonovi primiće prve goste 1. maja. Svečano otvaranje zakazano je za 21. mart i biće održano u skladu sa aktuelnim epidemiološkim mjerama.

Ukupna investicija u hotel, uključujući infrastrukturu, iznosila je više od 200 miliona eura.

To je izjavio direktor prodaje i marketinga resorta One&Only u Portonovima Tomislav Chrala. On je takođe dodao da su kao odgovorna kompanija u svetlu trenutne epidemiološke situacije prilagodili zvanično puštanje u rad hotela:

“Promjena se dogodila u smislu da smo odlučili da pređemo u takozvanu “fleksibilnu” fazu otvaranja. Uključuje posjete partnera iz turističkih agencija i medija, kako bi se mogli upoznati sa ponudom i lično upoznati One&Only Portonovi resort. Zato je bolje da predstavimo naš predlog i promovišemo Crnu Goru širom svijeta. Iskoristićemo ovaj period za dodatnu obuku zaposlenih, razradu i usavršavanje svakog detalja, tako da će 1. maja gosti ostati bez daha kada im konačno otvorimo vrata rizorta”, rekao je Khrala.

Hotel će od 1. maja zapošljavati 222 radnika, koji su, prema riječima Tomislava Khrale, "srce brenda".

I pored loše epidemiološke situacije, hotel ne bilježi mnogo otkazivanja. Najviše rezervacija dolazi iz Velike Britanije, SAD, Austrije i Njemačke, ali ima i iz Crne Gore, Rusije i Srbije.

„Naši gosti jedva čekaju da dođu u Crnu Goru i iskuse prvi One&Only resort u Evropi. Zadovoljstvo nam je što, uprkos epidemiološkoj situaciji na globalnom nivou i trenutnom stanju turizma, ljudi širom svijeta pokazuju veliku želju da putuju i otkrivaju nove destinacije. Uz to, poduzeli smo konkretne korake sa naše strane kako bismo gostima olakšali donošenje odluka o putovanju, a širom svijeta uveli smo fleksibilna pravila i posebne ponude koje se prilagođavaju promjenama uzrokovanim pandemijom”, objasnio je Khrala.

Cijena jednodnevnog smještaja sa doručkom One&Only Portonovi već od 495 eura. Cijena uključuje pristup Chenot Espace Spa, uključujući finsku saunu, hamam, parnu kupelj i zatvoreni bazen. Gostima je na raspolaganju još pet bazena. Gosti vile imaju pristup svojim privatnim bazenima sa tretmanima masaže.

“Osim toga, One&Only Portonovi ima svoju najmoderniju teretanu i gostima nudi besplatne sportske aktivnosti, od dnevnih časova joge do iznajmljivanja bicikala ili kajaka, vođenih staza za trčanje i sportova na plaži poput odbojke ili fudbala. A za one koji putuju s malom djecom nudimo zabavne aktivnosti u KidsOnly klubu za djecu i OneTribe klubu za tinejdžere”, dodao je Tomislav Khrala.

One&Only Portonovi Resort nudi 123 sobe, od soba sa pogledom na zaliv i okolinu Portonova do ekskluzivnih apartmana i privatnih vila. Na licu mjesta su i restorani, rekreacijske zone, spa centar i teniski teren.

Uporedite objekte

Uporedi