Hilton je zainteresovan za hotel Mogren u Budvi

Hilton je zainteresovan za hotel Mogren u Budvi

Svjetski poznata Hilton grupa zainteresovana je za dugoročni zakup hotela Mogren, koji je dio Hotelske grupe Budvanska rivijera (HG), rekao je predsjednik Upravnog odbora Mijomir Pejović. Ova grupa je takođe zainteresovana za Kupovina Hotela As Perazić Do.

Kako je Pejović rekao na nedavno održanoj godišnjoj konferenciji za novinare, najbolji pokazatelj kvaliteta i ozbiljnosti poslovanja HG Budvanske rivijere na tržištu je interes Hilton grupe za dugoročni zakup hotela Mogren.

“Već smo u oktobru imali posjetu zvaničnika Hilton grupe koji su pokazali veliko interesovanje za ovu stvar, te se radujemo zvaničnom dolasku njihove delegacije tokom koje će odrediti dužinu dugoročnog zakupa, kao i profit hotelske grupe. U slučaju pozitivnog ishoda sporazuma, hotel će poslovati pod brendom Curio", rekao je Pejović.

Osim toga, Vlada je saopćila da se potencijalni investitor prijavio Ministarstvu ekonomskog razvoja i turizma s namjerom da preuzme investiciju u završetak izgradnje hotela As u Perazić Dolu, te da je donesena odluka da se analizira moguće pokretanje investicionih obaveza.

Uporedite objekte

Uporedi