Treća faza je uvedena u kompleksu Regent Pool Club Residences u Tivtu

Treća faza je uvedena u kompleksu Regent Pool Club Residences u Tivtu

Projekat Regent Pool Club Residences kreiran je po modelu "hotel-condominium". U novoj fazi - 67 stanova. Iznos investicije je 36 miliona eura. Stanovnici kompleksa mogu koristiti cjelokupnu infrastrukturu hotela Regent Porto Montenegro sa 5 zvjezdica, koji se nalazi u susjedstvu.

Autori projekta Baia, treće faze kompleksa, su eminentni arhitektonski biroi WATG i MHZ Paris. Većina soba nudi slikovit pogled na Bokokotorski zaliv, planinu Vrmac i marinu. Stanovnici imaju pristup infinity bazenu. Uređenje je urađeno sa unutrašnje strane. Arhitektura Baia prati stil prethodne dvije faze - Venezia i Aqua.

Regent Porto Montenegro ima bogatu infrastrukturu. Među njegovim sadržajima su restoran, barovi, spa centar sa saunama, tursko kupatilo, parna kupelj, teretana i zatvoreni bazen, kao i sala za fitnes. U blizini se nalaze tereni za tenis, skvoš i kuglanje.

Marina Porto Montenegro najveća je u Crnoj Gori. Ovdje je izgrađeno 450 vezova za jahte različitih klasa. Šetalište je oivičeno trgovinama, buticima, kafićima i restoranima.

Regent Pool Club Residences je udaljen 4,6 km od aerodroma Tivat i 90 km od aerodroma Podgorica. Stanovnicima su obezbeđena besplatna privatna parking mesta.

Uporedite objekte

Uporedi