Magazin Forbes uvrstio je ostrvo Mamula u Crnoj Gori na listu najboljih svjetskih destinacija za 2023.

Magazin Forbes uvrstio je ostrvo Mamula u Crnoj Gori na listu najboljih svjetskih destinacija za 2023.

Svjetski poznati časopis Forbes uključeno butik hotel sa pet zvezdica-ostrvo Mamula u Crnoj Gori na listi od 21 novog neobičan pravac širom sveta 2023.

Ostrvo Mamula, butik hotel i banja sa pet zvezdica koji će zvanično otvoriti svoja vrata na proleće 2023. godine, a nalazi se na ulazu u svetski poznati Bokokotorski zaliv u Crnoj Gori, uvršten je na listu Forbes magazina, jednog od najuglednijih medijska kuća u svijetu, u kompanijama 21 novi pravac širom svijeta koje ovaj medij ističe za narednu godinu.

Magazin Forbes predstavio je ekskluzivan izbor izvanrednih novih hotela smještenih u Evropi, Aziji, Africi, Južnoj i Sjevernoj Americi. Zahvaljujući jedinstvenom individualnom hotelskom konceptu, Mamula Island je pozicioniran kao novitet u hotelskoj ponudi na Jadranskoj rivijeri iu regionu.

Forbes magazin o ostrvu Mamula

„Smješten u Bokokotorskom zalivu pod zaštitom UNESCO-a u Crnoj Gori, u blizini živopisne obale Jadranskog mora, ostrvo Mamula smješteno je u tvrđavi iz 19. vijeka koja je preuređena u luksuzni hotel sa 32 sobe i apartmana. Do ostrva se može doći brodom sa obližnje obale. Hotel ima posebno prepoznatljivu atmosferu koja opušta, smiruje i slavi život, a tome doprinose besplatni jutarnji časovi joge i mogućnost uživanja u plesu pod zvijezdama nakon zalaska sunca”, piše autorica članka objavljenog u časopisu Forbes, Ann Abel. .

Uporedite objekte

Uporedi