Tržni centar Delta City prodat izraelskoj kompaniji: planovi za nove vlasnike

Tržni centar Delta City prodat izraelskoj kompaniji: planovi za nove vlasnike

Izraelska kompanija BIG shopping Centrs je prošle sedmice ispunila sve uslove za zvaničnu kupovinu tržnog centra Delta City Podgorica u punom vlasništvu.

Kako navode iz kompanije, kupovina Delta Cityja Podgorica je njihova ulaznica za Crnu Goru, “i samo početak naše podrške i ulaganja u zemlju”.

“Ova transakcija je u skladu sa našom strategijom, koju smo najavili prošle godine, da nastavimo razvoj kompanije na Balkanu. BIG će svojim kupcima donijeti nova iskustva kroz redovne i dinamične događaje tokom cijele godine, kao i brojne nove trgovine i brendove”, rekao je Lev Weiss, izvršni direktor BIG CEE.

Delta City Podgorica prostire se na površini od 24 kvadratnih metara sa stopostotnom popunjenošću i najveći je tržni centar u Crnoj Gori.

Svoj tržni centar dobiće i Bar, Kotor i Nikšić

Nakon kupovine tržnog centra Delta City, izraelska kompanija BIG najavila je proširenje poslovanja u Bare, Kotor и Niksice. Ovo je najavio premijer Dritan Abazović na vašem Twitter nalogu.

“Nakon kupovine Delta Cityja, BIG je najavio proširenje poslovanja u Baru, Kotoru i Nikšiću. U naredne tri godine očekujemo otvaranje više od hiljadu novih radnih mjesta”, napisao je Abazovich na Tviteru.

On je rekao da je Crna Gora otvorena za investitore sa političkim porukama.

“Mi implementiramo program, stvaramo novu vrijednost. Crna Gora je zemlja mogućnosti”, dodao je Abazović.

Uporedite objekte

Uporedi