Klijenti MD Realty dobili su crnogorsko državljanstvo

md-realty-naši klijenti dobili su prve pasoše i državljanstvo Crne Gore

Prošle godine smo aktivno radili na crnogorskom investicionom programu državljanstva „Državljanstvo kroz ulaganje“. I već ove godine naši klijenti su postali sretni vlasnici crnogorskih pasoša.

Crnogorsko državljanstvo: prednosti

  • Ulazak bez viza u više od 120 zemalja, uključujući zemlje Šengena, UAE i Singapur.
  • Crna Gora je članica NATO-a i kandidat za članstvo u EU 2025. godine.
  • Ne postoje uslovi boravka u zemlji.
  • Ovdje je lako otvoriti svoj posao.
  • Optimizacija poreza: Stopa poreza na prihode fizičkih lica iznosi 15%.

Pored toga, Crna Gora divna zemlja za život sa porodicom i decom. Ima divnu klimu, prelepu prirodu i ukusnu hranu. Osim toga, cijene stanova su na nivou ruskih i jeftinije nego u zemljama EU. Obrazovanje na lokalnim univerzitetima odvija se po Bolonjskom sistemu, što će Vama ili Vašoj djeci pomoći da pronađete posao u bilo kojoj evropskoj zemlji.

Kao što smo već pisao ranije, Program investicionog državljanstva Crne Gore „Državljanstvo kroz ulaganje“ produžen je za još godinu dana.

Realizacija projekta davanja crnogorskog državljanstva u zamjenu za ulaganje počela je 1. oktobra 2019. godine. Zainteresovani kandidati moraju uložiti od 250 hiljada eura na neki od projekata na sjeveru zemlje ili iz 450 hiljada eura - na primorju ili u glavnom gradu zemlje - Podgorici.

Za više informacija o načinu dobijanja crnogorskog državljanstva, koje uplate su potrebne, kao i proceduri za dobijanje državljanstva, pročitajte u našem članku.

Naša kompanija takođe pruža pomoć u dobijanju boravišne dozvole. Svi koraci opisani su u materijalu o kako dobiti boravišnu dozvolu u Crnoj Gori.

Uporedite objekte

Uporedi