Hotel Janu biće otvoren u Crnoj Gori 2022. godine

Hotel Janu biće otvoren u Crnoj Gori sledeće godine

Prema vodećoj britanskoj agenciji za prognoziranje putovanja Globetrender, naredne godine u Crnoj Gori otvara se wellness hotel Janu, brend grupe Aman Resorts.

Nacionalna turistička organizacija (NTO) objavila je, pozivajući se na članak, da Aman namjerava uvesti sestrinski hotelski brend Janu. Tri nova objekta u Januu sa "društvenim blagostanjem" u osnovi, nakon čega slijedi "snažan lanac hotela budućnosti" jer Aman planira otvoriti još osam objekata u svojoj prvoj deceniji.

Janu Montenegro će biti prvi hotel koji će implementirati koncept uslužnog boravka brenda, omogućavajući gostima da dugoročno žive u Janu stilu.

“Janu se zasniva na uvjerenju da pravi luksuz znači ne birati između ličnog zadovoljstva i užitka. Imajući to na umu, Janu hoteli su fokusirani na stimulaciju uma, tijela i duše”, navodi se u saopćenju NTO-a.

Svaki hotel će imati bogate wellness sadržaje sa najsavremenijom teretanom i spa tretmanima, kao i energične grupne časove fitnesa.

Prema The Telegraphu, Janu hoteli će takođe biti veći, sa do 150 soba (za poređenje, najveći hotel Aman u Tokiju ima 84 sobe). I sa manjim spavaćim sobama, koje će Janu učiniti pristupačnijim.

Podsjetimo taj hotel Janu uvršten je na listu odobrenih objekata programa „Crnogorsko državljanstvo ulaganjem“. Ranije smo pisali o tome kako doći Boravišna dozvola и crnogorsko državljanstvo.

Uporedite objekte

Uporedi