U Crnoj Gori 90% plaža je ocijenjeno odličnim

U Crnoj Gori 90% plaža je ocijenjeno odličnim

Institut za biologiju mora proveo je treće ispitivanje kvaliteta vode ove sezone. Uzorci su uzeti 1. i 2. jula u 110 rekreativnih zona. Oni su 90% plaža ocijenili odličnim.

Na Barskoj rivijeri svih 15 plaža ima petice. Na Ulcinjskoj rivijeri jedino je rekreativno područje Borova šuma ocijenjeno zadovoljavajuće. Voda na ostalih 17 plaža je visokog kvaliteta.

Na Budvanskoj rivijeri petice je dobilo 28 rekreativnih zona. Plaže "Kamenovo", "Bečići 05" (kod restorana Stefan i Papillon), "Bečići 03" (kod crkve Svetog Apostola Tome) i "Slovenska plaža 05" (preko puta nekadašnjeg stadiona Mogren) su nagrađene. četiri.

Na Tivatskoj rivijeri sva rekreativna područja su ocijenjena odlično. U opštini Kotor 11 plaža ima petice. Četiri su dobila rekreacione zone "Benovo", "Sveti Stasie", "Orahovac". Plaža Prčanj je dobila ocjenu zadovoljavajuća.

Na hercegnovskoj rivijeri 19 rekreativnih zona položilo je ispit sa odličnim ocjenama. Trojke su dodijeljene plaži u selu Bijela i Novosadskom kupalištu (Novosadsko kupalište) u Herceg Novom.

Izvor

Pročitajte takođe

Plaža Biela Vila obnovljena u Herceg Novom

Plaža Biela Vila obnovljena u Herceg Novom

26. februara 2020
Plaža je sređena, metalna ograda na ulazu i kabinama za presvlačenje je obnovljena, betonski pločnik je ojačan. ...
Nastaviti čitanje
Novi hotel "Durmitor" na Žabljaku

Novi hotel "Durmitor" na Žabljaku

30. oktobra 2019
Novi hotel će zvanično biti otvoren u maju 2022.
Nastaviti čitanje
učitavanje artikala

Uporedite objekte

Uporedi