U Bečićima otvoren kružni tok i nova saobraćajnica

U Bečićima otvoren kružni tok i nova saobraćajnica

Završeni su radovi na izgradnji novog kružnog toka u Bečićima. Takođe u blizini prodavnice Idea, dvotračna saobraćajnica je proširena na četiri trake.

Otvaranju ove saobraćajne deonice prisustvovali su predsednik opštine Marko Carević, predsednik Skupštine opštine Krsto Radović, sekretar za investicije Mladen Mikiel i predsednik administrativne jedinice Bečići Predrag Ivanović.

Vrijednost projekta je oko milion eura. Od toga 1 evra - za kružni tok, 250 evra - za novi prošireni put, 000 evra - za regulaciju planinskog potoka u Bečićima.

Pored toga, Krsto Radović je napomenuo da je u protekle tri godine rekonstruisan veći broj puteva u Bečićima, Rafailovićima, Ivanovićima, Boretima i Čučučkom kraju. On je dodao da će u bliskoj budućnosti početi izgradnja novih saobraćajnica i multifunkcionalnih sportskih terena.

Pročitajte takođe

Od juna otvara se avio linija između Harkova i Tivta

Od juna će se otvoriti avio-linija između Harkova i…

25. marta 2020
Let između Harkova i Tivta trajaće manje od dva sata. Letovi su predviđeni subotom od 6. juna do 19. septembra. Per [...]
Pročitajte više
Ekonomija Crne Gore će u 5. godini rasti za 2021%.

Ekonomija Crne Gore će u 5. godini rasti za 2021%…

23. maja 2020
Crnogorska privreda će naredne godine ojačati za pet odsto, pokazuje najnoviji izvještaj Bečkog instituta za međunarodne [...]
Pročitajte više
učitavanje artikala

Uporedite objekte

Uporedi