1. juna Portonovi će primiti prve goste

1. juna Portonovi će primiti prve goste

Građevinski radovi u stambenom dijelu naselja Portonovi su u završnoj fazi. Prema rečima Stevana Milića, člana pravnog odbora direktora kompanije za upravljanje Portonovi Resort, ovim planom je predviđeno da kompleks bude pušten u rad već 1. juna.

Uz 214 stambenih jedinica, resort će uključivati ​​30-ak različitih maloprodajnih objekata, veliki broj restorana, plaža, beach barova, galerija i veliki supermarket.

“Marina za 238 vezova već je puštena u rad. Najveći vez prima jahtu dužine do 70 metara. Ali moguće je spojiti dva veza tako da možemo primiti brodove dužine do 140 metara”, rekao je Milić.

One&Only se otvara u oktobru

U toku su i građevinski radovi prvi One&Only hotel u Evropi, luksuzna zgrada za koju se predviđa da će postati globalno mjerilo u turizmu i uslugama.

Iako je otvaranje najavljeno u julu, ali zbog pandemije, ovaj rok je pomjeren za oktobar ove godine.

Globalno zatvaranje je također imalo utjecaja na prodaju u cijelom kompleksu. Ipak, menadžment je zadovoljan interesom potencijalnih kupaca.

Vrijednost investicije u Portonovi, koji je ranije bio prepoznat kao jedan od najprestižnijih i najambicioznijih stambenih projekata u ovom dijelu Evrope, iznosi milijardu eura.

Pročitajte takođe

Internacionalni vrtić otvoren u kompleksu Portonovi

U kompleksu otvoren internacionalni vrtić…

14. oktobra 2019
Vrtić Montekids International radi od 8 do 22 sata.
Pročitajte više
Božićni vašari će se održati u Tivtu

Božićni vašari će se održati u Tivtu

05. decembra 2019
Božićni sajmovi održaće se u kompleksu Porto Montenegro 14. i 15. decembra, kao i 21. i 22. decembra.
Pročitajte više
učitavanje artikala

Uporedite objekte

Uporedi