Jahte su dozvoljene za vez u marini Porto Montenegro

Jahte su dozvoljene za vez u marini Porto Montenegro

Marina Porto Montenegro (Porto Montenegro) u Tivtu dobila je sve institucionalne saglasnosti koje je formirala Vlada Crne Gore za vez jahti i superjahti.

Važno je napomenuti da će sva plovila vezana za Porto Montenegro poštovati karantin od 14 dana. U slučaju COVID-19 na brodu, period će se produžiti.

Porto Montenegro će obezbijediti zaštitu stranih brodova i njihovih posada, dostavu hrane i sredstava za ličnu higijenu, pružanje medicinske pomoći, snabdijevanje vodom, gorivom i električnom energijom, sakupljanje otpada sa stranih brodova, kao i druge neophodne mjere kojima se osigurava siguran i ugodan boravak posade. Nakon isteka karantina i izolacije, posada stranog broda dužna je da poštuje sve aktuelne mjere koje Ministarstvo zdravlja preduzima u odnosu na građane Crne Gore.

Sjetite se toga 4. maja uvedeno je prvo ublažavanje karantinskih mjera u Crnoj Gori. Prodavnice odjeće, dječije, knjižare i cvjećare, kozmetički saloni, fitnes centri i drugo su ponovo sa radom. A od 11. maja otvorena putna komunikacija unutar regiona.

Pročitajte takođe

Crna Gora planira da zabrani plastične kese

Crna Gora planira da uvede zabranu plastike...

21. septembra 2019
Očekuje se da će novi zakon biti usvojen do kraja godine.
Pročitajte više
U Podgorici se 90% stanova kupuje za izdavanje

U Podgorici se 90% stanova kupuje za izdavanje u…

31. avgusta 2019
Više od 90% stanova u glavnom gradu kupuje se za iznajmljivanje, a samo 10% se kupuje direktno za stanovanje.
Pročitajte više
učitavanje artikala

Uporedite objekte

Uporedi