U Crnoj Gori pojaviće se novi hotelski brend - Janu

U Crnoj Gori pojaviće se novi hotelski brend - Janu

Vladislav Doronin, vlasnik lanca luksuznih hotela Aman, kreira novi hotelski brend - Janu. Prva tri hotela Janu ("duša" na sanskrtu) biće otvorena 2022. godine u Tokiju i Crnoj Gori, gdje već postoje hoteli Aman, kao i u Saudijskoj Arabiji. Navodno Vedomosti, developer hotela u Crnoj Gori i Saudijskoj Arabiji biće Kraljevska komisija za AlUlu.

Harriet Rawlinson, direktorica globalnih komunikacija u Amanu, rekla je da će Janu hoteli također biti pozicionirani u premium segmentu i ciljani na bogate putnike. Međutim, troškovi života u Januu će biti niži nego u Amanu.

Kreatori novog brenda vjeruju da je jedna od najvrednijih stvari koje možete dobiti od putovanja upoznavanje novih ljudi. Ali ljudi postaju sve usamljeniji, previše ovisni o digitalnom svijetu i gube svoje vještine interakcije. Janu hoteli su dizajnirani da ljudima vrate radost upoznavanja i komunikacije.

Aman COO Roland Fasel nada se da će Janu privući mladu i energičnu publiku. Broj soba u Amanu ne prelazi 50, au nekim hotelima samo 20. Janu će imati do 120 soba.

Pročitajte takođe

Prosječna cijena nekretnine u Baru je 1400 eura po kvadratu. m

Prosječna cijena nekretnine u Baru je 1400…

04. septembra 2019
Najveća potražnja za nekretninama je u kućama u blizini Saborne crkve…
Pročitajte više
U Podgorici je postavljena prva javna punionica za električna vozila

Prva javna stanica za punjenje električnih…

20. septembra 2019
Punionica se nalazi u centru grada, na raskrsnici Negoševe i Vučedolske ulice.
Pročitajte više
Više članaka

Uporedite objekte

Uporedi