Prvi One&Only hotel u Evropi koji će ovog ljeta biti otvoren u Crnoj Gori

Prvi One&Only hotel u Evropi koji će ovog ljeta biti otvoren u Crnoj Gori

Hotel će biti izgrađen na teritoriji luksuzni kompleks Portonovi - na obali Bokokotorskog zaliva, u selu Kumbor. One&Only će prve goste dočekati 1. jula. Hotel će imati 113 soba sa prostranim dnevnim boravcima, panoramskim prozorima i terasama.

Hotel One&Only nudi pješčanu plažu, marinu sa 238 vezova, Espace Chenot Health Wellness Spa, heliodrom i razne butike i trgovine. U kompleksu će biti otvoreno nekoliko restorana. Među njima su Sabia, koju će voditi slavni kuhar Giorgio Locatelli, i Tapasake klub sa azijskom kuhinjom.

Sve standardne sobe, apartmani i vile dizajnirani su tako da gostima pruže prekrasan pogled na okolnu marinu, zaljev i planine.

One&Only Portonovi Suite One je jednosobni predsjednički apartman sa privatnim vinski podrumom u kojem gosti mogu birati između 268 boca vina iz Evrope i lokalnog regiona, trpezarijom za 12 osoba sa jedinstvenim pogledom na planinu i zaliv, unutrašnjim i spoljnim kaminom, i privatni ulaz za batlere.

Naselje će nuditi dvije privatne vile, Vilu One sa tri spavaće sobe i Vilu Two sa dvije spavaće sobe.

“Svaka vila je smještena u vlastitom mirisnom vrtu s vanjskim tušem i privatnim bazenom, kao i spa bazenom s pogledom na zalazak sunca. I sve to u kombinaciji s izuzetnom uslugom posvećenog tima batlera i kuhara”, navode iz kompanije.

Ukupna investicija u projekat procenjena je na milijardu evra. Programer je Azmont Investments. Osnovala ga je Državna naftna kompanija Azerbejdžana, koja je 1. godine pobijedila na tenderu za razvoj priobalnog područja.

,

Pročitajte takođe

Otvoren prvi hotel sa 5 zvezdica u Starom Baru

Otvoren prvi restoran sa 5 zvezdica u Starom baru…

21. jul 2019
Prva faza hotela Stara Čaršija Resort & SPA 5* u Starom Baru ima 18 soba.
Pročitajte više
Na Žabljaku će biti izgrađen hotel sa pet zvjezdica

Na Žabljaku će biti izgrađen hotel sa pet zvjezdica

16. jul 2019
Hotel sa 100 kreveta gradiće konzorcijum CG Ski, koji je sa Vladom Crne Gore potpisao dugoročni ugovor o areni [...]
Pročitajte više
Više članaka

Uporedite objekte

Uporedi