Najveći muzički festival Sea Dance počeće 30. avgusta

Najveći muzički festival Sea Dance počeće 30. avgusta

Drugu godinu zaredom na plaži u selu Buljarica održaće se najveći muzički festival Sea Dance. Tri dana ovde će nastupiti više od stotinu muzičara.

Cena ulaznica za jedan dan je 22 evra (petak ili subota) i 25 evra (nedelja), za sva tri dana - 44 evra.

Ko nastupa:

Zvijezda Sea Dance Festivala je francuski DJ i producent David Guetta. Na scenu će stupiti u nedjelju, 1. septembra.

Osim toga, na festivalu će nastupiti: njemački virtuoz DJ Sven Väth, englesko-kanadski producent i DJ Richie Hawtin, njemački DJ i producent Robin Schulz, koji je već objavio 5 albuma, francuski duo Ofenbach, poznat po singlovima Be mine i Katchi, Britanski trio Disciples, Helena Gauf, jedna od glavnih ličnosti nemačkog dens talasa, srpski DJ Marko Nastić.

Kako doći:

Zvanični taksi festivala je OK Palma Taxi. Odredio je fiksnu cijenu za prevoz između Budve i Buljarice - 24 eura (bez obzira na broj putnika).

Osim toga, organizatori Sea Dancea razvili su trodnevni transfer program iz svih većih gradova duž obale i centralnog dijela zemlje.

Iz Bara i Budve autobusi će saobraćati od petka do nedjelje na svakih pola sata, od 19:00 do 01:00, iz Palate sportova Topolica, odnosno kompleksa Tre Canne. Povratni letovi predviđeni su od jedan ujutro do šest ujutro.

Autobusi iz Budve stajaće u Bečićima (hotel Mediteran), na Svetom Stefanu (hotel Adrović), u Petrovcu (pijaca). Ulaznice koštaju 3,5 eura (Budva i Bečići), 3 eura i 1,5 eura.

Autobusi iz Bara voziće putnike do Sutomora (stajanje ispred autobuske stanice) i sela Čanj (na skretanju). Ulaznice će koštati 3,5 (iz Bara), 3 eura i 2,5 eura.

Vrijeme polaska iz Herceg Novog je u 17:18 časova, iz sportskog centra sa zaustavljanjem u Tivtu na benzinskoj pumpi Eko Petrol u 19:14 časova. Povratne karte koštat će XNUMX, odnosno XNUMX eura.

Autobus iz Kotora kreće svakog dana u 18:00 iz tržnog centra Kamelia. Cijena ulaznice je 17 eura.

Vrijeme transfera iz Ulcinja je 17:18 časova, sa autobuske stanice sa stajalištem u Baru u 15:7 časova kod Palate sportova Topolica. Ulaznice koštaju XNUMX, odnosno XNUMX eura.

Autobus iz Podgorice (stajalište preko puta Sabornog hrama Vaskrsenja Hristovog) kreće u 17:18 časova. Karta će koštati 17 eura. Vrijeme transfera sa Cetinja - 30:16 (sa autobuske stanice). Cijena karte je XNUMX eura.

Iz Nikšića će autobus polaziti u 16:16 časova iz manastira, sa stajalištem u Danilovgradu u 30:29 časova na kružnom toku. Ulaznice će koštati 23, odnosno XNUMX eura.

Uporedite objekte

Uporedi