Air Montenegro će lansirati 3 nove destinacije za Litvaniju, Letoniju i Estoniju  

Air Montenegro će lansirati 3 nove destinacije za Litvaniju, Letoniju i Estoniju

Krajem maja Air Montenegro će lansirati tri nove čarter destinacije za baltičke zemlje – Litvaniju, Letoniju i Estoniju.

Povratni letovi iz Tivat za Vilnius, Rigu i Tallinn saobraćat će od kraja maja do početka oktobra dva puta sedmično na svakoj od ovih linija.

“Otvaranje naše zemlje baltičkom tržištu je od velikog značaja za crnogorski turizam i turističku sezonu ove godine. Već duže vrijeme postoji veliko interesovanje turista iz baltičkih zemalja za Crnu Goru. Pokretanjem linija iz Tivta za Vilnius, Rigu i Talin, nacionalni avioprevoznik odgovara na veliku potražnju u špicu ljetne sezone, kao iu važnom vansezonskom periodu.Ulaskom u direktne čarter letove do ovih gradova, mi ćemo učiniti našu zemlju još pristupačnijom i privlačnijom tržištu koje ima veliki potencijal”, navodi se u saopštenju nacionalne aviokompanije.


Prema njihovim riječima, u toku su pregovori o pokretanju i drugih čarter linija.

„Dobijamo optimistične najave od turističkih zvaničnika i naših partnera sa raznih tržišta, pa ćemo i ove ljetne sezone Crnu Goru povezati sa brojnim destinacijama. Naš cilj ove godine je da nadmašimo rezultate iz 2022. i prevezemo oko 400 putnika na 000 u čarter letovima”, navodi se u saopštenju kompanije.


Aviokompanija podsjeća da je ove godine nacionalni avioprevoznik takođe leti u Beograd, Ljubljanu, Banja Luku, Istanbul, Prag, Brno, Katovice, Pariz, Nant, Lion, Frankfurt, Cirih, Kopenhagen, Bratislavu, Tel Aviv itd.

Uporedite objekte

Uporedi