U Crnoj Gori će se otvoriti novi hotel Pullman Resort sa 5 zvjezdica

U Crnoj Gori će se otvoriti novi hotel Pullman Resort sa 5 zvjezdica

Accor, vodeća svjetska hotelska grupacija, proširuje svoj portfolio u jugoistočnoj Evropi potpisivanjem ugovora o franšizi sa Pullman Resort & Residences Bar Montenegro. Tako se u Crnoj Gori otvara prvi hotel premium brenda Accor. Naselje, koje će se nalaziti na obali Jadranskog mora, svoja će vrata za prve goste otvoriti do kraja 2025. godine.

Smješten na Barska rivijera, samo 100 metara od mora, Pullman Resort & Residences Bar Montenegro biće savršeno mjesto za ljetni odmor. Gosti će imati ne samo direktan pristup plaži, već i prekrasan pogled na Jadransko more s jedne strane i planinske lance s druge strane. Hotel će biti dio odmarališta mješovite namjene sa brendiranim smještajem i dovoljnom infrastrukturom podrške za goste i lokalno stanovništvo. Novi hotel će turistima i poslovnim putnicima ponuditi 165 modernih, udobnih i ekskluzivnih soba, uključujući 244 rezidencijalne sobe.

Potpisivanje ugovora o franšizi za prvi premium hotel sa pet zvjezdica u Baru jedan je od najvećih investicionih projekata u oblasti turizma i ugostiteljstva koji se realizuje u Crnoj Gori.

Kao dio multifunkcionalnog resorta, novi hotel će posjetiteljima i stanovnicima ponuditi širok spektar prvoklasnih sadržaja kao što su spa centar, bazeni uključujući grijani bazen sa slanom vodom, sobe za masažu i opuštanje, teretanu, maloprodajne prostore, dječji salon. područje i jedinstvena plaža. Za ljubitelje gastro tura biće ponuđeno nekoliko opcija: restoran, sportski bar, Sky bar na otvorenom na terasi, spa bar i bar pored bazena ispred hotela. Poslovnim gostima na raspolaganju je 1 banket sala i 3 konferencijske sale.

Vlasnik Pullman Resort & Residences Bar Montenegro To je grupa Liko Soho.

“Naš najveći cilj od samog početka bio je rad s iskusnim partnerom koji odgovara veličini projekta. Utemeljena pozicija svetskog lidera u ugostiteljskoj industriji sa dugogodišnjim iskustvom i velikim portfeljom brendova sa globalnim dometom bili su glavni faktori pri odabiru Accora za partnera“, rekao je Igor Lysov, osnivač i većinski vlasnik Likoa. Soho Group. “Vjerujemo da će naše ogromno iskustvo, u kombinaciji sa našom istrajnošću, stvoriti dugoročan i sinergijski odnos koji će donijeti uspjeh i doprinijeti daljem razvoju turističke privrede u Crnoj Gori.”

Uporedite objekte

Uporedi