Centralna banka Crne Gore planira da otvori edukativni centar u Tivtu

Centralna banka Crne Gore planira da otvori edukativni centar u Tivtu

Planovi Centralne banke Crne Gore (CBCG). otvoreno edukativno-konferencijski centar u Tivtu i uložiće oko 7,3 miliona eura bez PDV-a ili oko 8,83 miliona eura sa PDV-om u izgradnju i opremanje objekta. Tender za ovaj iznos otvoren je do 31. marta.

Rok za izvršenje ugovora je 26 mjeseci od trenutka imenovanja izvođača na radno mjesto. Od izabranog izvođača će se tražiti da garantuje za kvalitet radova najmanje 24 mjeseca.

Biće izgrađen edukativni i konferencijski centar Tivat na mjestu gdje se sada nalazi veliki parking kod Doma zdravlja. Površina parcele je 2 m², a ukupna površina objekta biće 958 m².

Prizemlje zgrade će biti podijeljeno na tri funkcionalno povezana bloka: garažu, servisni i tehnički blok. Garaža će imati 37 parking mesta, od kojih su dva za osobe sa invaliditetom. Parking je obezbeđen iu prizemlju, gde je projektovano 49 parking mesta, od čega je 5% ili četiri parking mesta za osobe sa invaliditetom.

Prvi sprat je predviđen za konferencijske i poslovne prostore, tj. uslužne prostorije. Jasno je podijeljen na funkcionalne blokove, pri čemu se centralni prostor tretira kao fluidan prostor za druženje, susrete i opuštanje.

Projektno rješenje za tender izradile su dvije kompanije: Urbi.Pro iz Podgorice i Paralele doo iz Tivta.

Uporedite objekte

Uporedi