Pojava hotelskih brendova InterContinental, Accor, Hyatt i Marriott odlična je vijest za Crnu Goru

Pojava hotelskih brendova InterContinental, Accor, Hyatt i Marriott odlična je vijest za Crnu Goru

Izvršni direktor hotelske grupe Casa del Mare Nikola Milić, rekaoda je pojava u Crnoj Gori poznatih svjetskih hotelskih brendova kao što su IHG, Hayat i Marriott, doprinosi povećanju konkurentnosti destinacije i poboljšanju kvaliteta rada u turističkoj djelatnosti.

“Oni su ti koji nas guraju da budemo bolji. Oni su mjerilo svjetskih standarda u ovoj industriji. Vizija koju smo stvorili prije desetak godina kada smo sanjali o osnivanju benda nastala je na osnovu svega što smo naučili i kako su IHG, Hayat, Marriott i svi drugi veliki hotelski brendovi rasli. Mislim da je jako važno da su svi oni uz nas, posebno kada je riječ o mikrolokaciji, u uvali”, rekao je Milić.

Prema njegovim riječima, Marriott se gradi na izuzetno važnom mjestu u Kotoru, a vjeruje da će to u velikoj mjeri doprinijeti razvoju grada i turizma i podići ga na mnogo viši nivo.

“Hayat je već potpisao ugovor i očekuje se da će od naredne sezone postati franšizer u Stolivu, u Boki Kotorskoj. Accor je prisutan u Risnu preko brenda Movenpick. Sve to treba da nas, male hotelijere, pogura da budemo bolji, strateški razmišljamo, razmišljamo o standardima i procedurama, na taj način će to doprinijeti našoj konkurentnosti kao destinaciji i njenom razvoju u budućnosti”, dodao je Milić.

Uporedite objekte

Uporedi