Air Montenegro će nastaviti da leti iz Tivta za Beograd i Istanbul tokom zimske sezone

Air Montenegro će nastaviti da leti iz Tivta za Beograd i Istanbul tokom zimske sezone

Nakon 30. oktobra avioni nacionalne avio-kompanije Crne Gore Air Montenegro nastaviće se lete iz Tivta za Beograd i Istanbul.

Avio-kompanija od aerodroma Tivat do Istanbula je od velikog interesovanja za turske državljane koji su privatnim i poslovnim vezama povezani sa crnogorskim primorjem. Za putnike na tivatskom aerodromu važne su veze sa avio čvorovima poput Istanbula i Begrada, jer će na taj način imati veze sa velikim brojem drugih destinacija prije početka ljetne sezone.

Tivat – Beograd

Letovi za Beograd obavljaće se svakodnevno.

Utorkom, četvrtkom i subotom polazak iz Tivta planiran je u 8 sati, a povratak u 13:40 sati. Ponedeljkom polazak će biti u 13:40, a let iz Beograda u 15:10.

Zbog očekivanog povećanog interesovanja, petkom i nedjeljom, pored letova u isto vrijeme kao i ponedjeljkom, biće uveden još jedan let, sa polaskom iz Tivta u 16:20 sati i polaskom u suprotnom smjeru u 17:50 sati.

Tivat-Istanbul

Avioni Embraer Air Montenegro će do grada na Bosforu letjeti iz Tivta srijedom, četvrtkom, subotom i nedjeljom, sa polaskom u 11:00 i povratkom u 15:30 iz Istanbula.

Uporedite objekte

Uporedi